HemSortimentBeställLasergravyrVillkorKontakt

Villkor

Beställning och betalning

När du beställer en vara via formuläret på hemsidan skickas beställningen till oss, och du får själv en kopia på beställningen via e-post tillsammans med ett ordernummer. När vi tagit emot emot din order och kontrollerat att vi har varan i lager kontaktar vi dig via e-post och bekräftar ordern. Du får då veta totalpriset för din beställning (inklusive porto). Pengarna sätter du in på BankGiro-konto 5418-9626, ange ditt ordernummer vid betalningen. OBS! Sätt inte in några pengar förrän du fått vår bekräftelse via e-post.

När pengarna kommit in till oss tillverkar vi din produkt och skickar den till den adress du angivit vid din beställning.

Då produkterna tillverkas efter beställning tillämpar vi inte öppet köp eller bytesrätt, däremot kan du självklart reklamera en vara om den är felaktig eller skadad.

Priser

Priser för våra produkter framgår i produktbeskrivningen. För skyltar är endast prisexempel angivet då skyltens pris beror på materialåtgången. När du beställer en vara får du alltid reda på vad totalkostnaden (inklusive porto) kommer att bli på din order. Då betalningen sker i förskott tillkommer inga faktureringsavgifter.

Porto

Utöver de produktpriser som anges här på hemsidan tillkommer portokostnad. Produkterna skickas till dig som postpaket, priset beror på varans vikt. Några exempel på portokostnad:
ID-brickor6 kr
Fickpluntor24 kr
1 liters termos60 kr
1/2 liters termos48 kr
Färgade termosar48 kr
Glasunderlägg36 kr

Om du föredrar att hämta upp din vara hos oss istället för att få den hemskickad går det bra, då våra öppettider varierar är det bra om du i så fall kontaktar oss i förväg.

Tel: 08-532 511 15     Fax: 08-437 64 107     order@nordisklasergravyr.se